Povodom Dana Grada Zagreba, u srijedu, 31. svibnja 2017., besplatan je razgled Muzeja za umjetnost i obrt

zgrada MUO

Povodom Dana Grada Zagreba, u srijedu, 31. svibnja 2017., besplatan je razgled Muzeja za umjetnost i obrt. Od 10 do 19 sati publika može besplatno razgledati Stalni postav – izložbu umjetnosti i obrta u Hrvatskoj od XIV. st. do danas – te izložbu Azulejos: Umjetnost portugalskih keramičkih pločica.

 

Objavljeno u KULTURA i OBRAZOVANJE | Ostavi komentar

Isusovim uskrsnućem sve je novo i preobraženo. Uskrs je eksplozija radosti, svjetlosti, mira ljubavi i slobode

Uskrsnuće nije dokaz naše vjere, ono je njen temeljni sadržaj. Uskrsna vjera je čisto pouzdanje u Božje mogućnosti, da one sežu s onu stranu postojeće stvarnosti.Uskrs

Danas nas evanđeoski odlomak vodi k praznom grobu. On, kao povijesna činjenica, može poslužiti vjeri kao znak i usmjerenje, a odluka za ili protiv uskrsne vjere nije odlučivanje o čudesnim događajima, već odluka je li netko spreman promatrati stvarnost u Božjem svjetlu te se potpuno pouzdavati u Boga. Dopustiti da te Bog uskrisi – biti uskrišen – to je poruka Uskrsa svakome od nas! Darovana nam je trostruka sloboda: od grijeha, smrti i Zakona. Na njihovo mjesto dolazi Ljubav!

Nastavi čitati

Objavljeno u PORTAL HRVATI.COM, Vijesti HRVATI.COM, VJERA i DUHOVNOST | Ostavi komentar

13.SAMOBORSKI SAJAM I 30. SALAMIJADA

SPS2017_program113. SAMOBORSKI PROLJETNI SAJAM

8. i 9. travnja 2017. od 9 do 19 sati, Trg kralja Tomislava

30. SAMOBORSKA SALAMIJADA

8. travnja 2017.  u 20 sati, Sportska dvorana Samobor

Ovogodišnji 13. Samoborski proljetni sajam održat će se u dane vikenda, 8. i 9. travnja na Trgu kralja Tomislava, sa svečanim otvorenjem u subotu, 8. travnja u 10:00 sati, a 30. po redu Samoborska salamijada u subotu, 8. travnja u Sportskoj dvorani Samobor, Hebrangova 26,  s početkom u 20 sati. 

Nastavi čitati

Objavljeno u Nekategorizirano | Ostavi komentar

2CELLOS uz Kraljevsku filharmoniju u Londonu promovirali novi album “Score”!

luka-i-stjepan-_credits_simone-di_luca2CELLOS i Kraljevska filharmonija oduševili su sinoć obožavatelje našeg popularnog dvojca u prepunom London Palladiumu!

Naime, Luka Šulić i Stjepan Hauser su ondje promovirali svoj novi album "Score", na kojem je objavljeno 14 poznatih filmskih tema!

Koncert je održan sinoć, netom nakon stravičnog napada pred britanskim parlamentom i blokade prometa.  No koncert je prošao bez problema, a Luka i Stjepan su na putu za Beograd gdje će 25. ožujka održati veliki koncert. 

Nastavi čitati

Objavljeno u Nekategorizirano | Ostavi komentar

GALERIJA KLOVIĆEVI DVORI PROSLAVILA OBLJETNICU

15000 posjetiteljGalerija Klovićevi dvori je jučer, 15. ožujka 2017. obilježila 35 godina izložbenog djelovanja malim domjenkom za bivše i sadašnje zaposlenike, predstavnike Ministarstva kulture RH i Grada Zagreba, suosnivača Galerije, kao i suradnike koji su svojim angažmanom pridonijeli uspješnosti galerijskog djelovanja kroz sve ove godine. Ravnatelji GKD

Tom prigodom u foajeu Galerije Klovićevi dvori postavljena je prigodna izložba kataloga izložbi izdanih tijekom 35 godina djelovanja, pri čemu se Galerija predstavila ne samo kao najpropulzivniji izložbeni prostor Hrvatske, već i kao jedan od najznačajnijih nakladnika u kulturi s nekoliko stotina izdanih kataloških publikacija, monografija i likovnih naslova.

U prigodi 35. obljetnice proglasili smo i jubilarnog 15 000. posjetitelja izložbe Izazov moderne. Zagreb – Beč oko 1900. Sretni posjetitelji nagrađeni su besplatnim ulazom i katalogom te prigodnim suvenirima izložbe.

Zahvaljujemo svim našim posjetiteljima i suradnicima na ukazanom povjerenju i veselimo se godinama koje dolaze.

 

Objavljeno u KULTURA i OBRAZOVANJE | Ostavi komentar

HOMMAGE À MILJENKO STANČIĆ U UMJETNIČKOM PAVILJONU

email poz StancicPovodom 90. godišnjice rođenja i 40. godišnjice smrti

U suradnji s Gradskim muzejom Varaždin, Umjetnički paviljon u Zagrebu priređuje izložbu radova velikog hrvatskog slikara Miljenka Stančića. Izložba se priređuje povodom 90. godišnjice rođenja i 40. godišnjice smrti jednoga od nezaobilaznih autora hrvatskog slikarstva '50.-ih, '60.-ih i '70.-ih godina XX. stoljeća.

Miljenko Stančić, akademski slikar, profesor slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, ilustrator i scenograf, rođen je u Varaždinu 1. ožujka 1926. godine, a umro je u Zagrebu 13. svibnja 1977. godine. Prve poduke iz slikarstva dobio je u rodnom Varaždinu od profesora Ladislava Kralja Međimurca, a ubrzo je napustio Varaždin kako bi upisao studij slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, gdje je diplomirao 1949. godine kod profesora Marijana Detonija, Krste Hegedušića i Jerolima Miše, a gdje se kasnije, između 1961. i 1977. godine, vratio kao profesor slikarstva. Školovanje je nastavio na poslijediplomskom studiju grafike u klasi Tomislava Krizmana. Bio je osnivač i član grupe Petorice, unutar koje su uz njega djelovali i Ljubo Ivančić, Ivan Kožarić, Valerije Michieli te Josip Vaništa. U Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, zajedno s Josipom Vaništom, Stančić je 1952. imao prvu izložbu na kojoj je izloženo tridesetak njegovih najranijih djela, s kojom je postigao velik uspjeh i pobudio interes kako likovne kritike, tako i javnosti. Od 1953. godine izlaže na brojnim međunarodnim izložbama, posebno u Parizu, te postiže svjetski uspjeh. Stančić je za života realizirao četrdesetak samostalnih i više od dvjesto pedeset skupnih izložaba, što potvrđuje njegovu izuzetnu slikarsku aktivnost.

Likovni kritičari njegov su rad svrstavali uz magični realizam, metafizičko, fantastično i fantazmagorično slikarstvo, dok ga dio kritike smatra začetnikom nadrealističkog slikarstva u Hrvatskoj, te se slažu kako je riječ o slikaru u čijim je radovima prisutan snažan autobiografski i psihološki naboj. Stančićev osebujan opus, koji je trajao od 1950. do 1977. godine, zaobilazio je socijalističke doktrine i aktualne modernističke tendencije te je bio usmjeren na vlastiti, autobiografski izraz koji se često definira kao realizam uz prisustvo metafizičkog pogleda na svijet i sadašnjost. Ipak, koliko je njegov izraz obilježen realizmom, toliko je Stančić slikar emocija i simbolike, nositelj lirskoga izražaja i intimizma, vidljivoga u svoj njegovoj motivici – varaždinskim urbanim krajolicima, baroknim crkvama, kućama, motivima Staroga grada i Anine ulice u kojoj je živio, potom kao nostalgičan slikar djece i djetinjstva te obitelji, slikar interijera, mrtvih priroda, fantastičnih metamorfoza i groteski, a ponajviše maglovitih krajolika, koji nastaju u duhu tonskog slikanja i crvenim ili zelenim svjetlosnim tonskim razlikama u vremenu u kojem nastaju predstavljaju iskorak i alternativu u domaćoj likovnoj produkciji.

S ciljem cjelovitog predstavljanja Stančićeva opusa, uključujući sve njegove slikarske faze, prigodna monografska izložba u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu obuhvatit će njegova ponajbolja djela (Sveti Florijan, 1950./1951., San (Ljubavnici), 1963., Ljubavnici, 1962., Svirači (Usnuli svatovi), 1957. i dr.), sveukupno više od osamdeset radova, među kojima najveći broj ulja na platnu, posuđenih iz fundusa Gradskog muzeja Varaždin, Moderne galerije, Zagreb, Muzeja suvremene umjetnosti, Zagreb i brojnih privatnih zagrebačkih i varaždinskih kolekcija u kojima se čuvaju javnosti nedostupni i nepoznati radovi s kojima se posjetitelji rijetko imaju priliku susresti.

Autorica izložbe i izbora djela je Mirjana Dučakijević, muzejska savjetnica Gradskog muzeja Varaždin. Izložba je organizirana u suradnji s Gradskim muzejom Varaždin, gdje će biti postavljena od 9. kolovoza 2017. do 29. listopada 2017. godine. Izložba se u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu može razgledati od 18. ožujka 2017. do 7. svibnja 2017., prema uobičajenom radnom vremenu Umjetničkog paviljona, od utorka do nedjelje od 11 do 20 sati te petkom od 11 do 21 sat.

 

Objavljeno u KULTURA i OBRAZOVANJE | Ostavi komentar

Završen “Treći Whisky sajam” a okupio više od 2000 ljubitelja whiskyja

15179200_1225903954142251_8869473551681810693_n

Rekordan broj posjetitelja ove je godine mogao birati između više od 100 vrsta whiskyja

 U zagrebačkom Plaza Event Centru završilo je treće izdanje Whisky sajma ZG017 koje je okupilo više od 2000 zaljubljenika u whisky. Najveći broj izlagača do sada posjetiteljima je na izbor ponudio više od 100 whiskyja koje su mogli kušati po promotivnim cijenama.

Whisky sajamZG017_Gin CornerDa ove godine sve bude u znaku rekorda, pobrinulo se i više od 200 posjetitelja čak 10 radionica i masterclass radionica na kojima su mogli bolje upoznati svoje omiljeno piće. Ljubitelji gina također su došli na svoje jer ih je u Gin corneru čekalo niz izvrsnih ginova koji su se mogli piti u raznim kombinacijama s tonicima i aromatičnim dodacima.

Whisky sajam ZG017

Najveći broj posjetitelja do sada svjedoči sve većoj popularnosti whiskyja u Hrvatskoj, a drugu godinu zaredom među najtraženijim su bili single malt whiskyji koje Hrvati očito jako vole. Jako su traženi bili i Highland Park 18YO, Ardbeg Corryvreckan i Booker's Bourbon. Jedna od sajamskih atrakcija definitivno je bio i jedan od najskupljih whiskyja na svijetu. Prvi i za sada jedini u cijeloj regiji, Glenfiddich 50 izložen na sajmu u izložbenom prostoru ekskluzivnog uvoznika G3 Spirits vrijedi više od 230.000 kuna, a u vlasništvu je šibenskog D-Resorta. Sudionici VIP Experiencea mogli su probati i vrlo hvaljeni tajvanski whisky Kavalan Sherry Cask, a na jednoj od sajamskih radionica mogao se kušati izuzetno rijedak Port Ellen iz 1976, jedan od najtraženijih whiskyja na svijetu otkako je destilerija zatvorena početkom osamdesetih. Na sajmu je prvi put održana i aukcija otvorenih whisky boca na kojoj su se posjetitelji mogli nadmetati i kupiti neki od vrhunskih whiskyja u ponudi za svoju kućnu kolekciju. Primjerice, Nikka Tsuru, raritet kojeg je gotovo nemoguće pronaći na hrvatskom tržištu, na sajmu je bio u ponudi po cijeni od 1.462 kune, a na aukciji je whisky sretni kupac nabavio za 952 kune.

Svoju ponudu na sajmu su predstavili Acrobat (Auchnagie, Jericho, Stratheden, The Hive…), Badel 1862 (Nikka from The Barrel, Nikka Tsuru, Nikka Yoichi, Dewars…), Coca-Cola Hellenic Adria (Jack Daniel's, The Macallan, Highland Park, Woodford Reserve…), Fine stvari (Big Peat, Scallywag, The Epicurean, Tullibardine…), G3 Spirits (Glenfiddich, Grant's, Tullamore, The Balvenie…), Miva (Glenmorangie i Ardbeg), Pernod Ricard (Ballantine's, Jameson, Chivas Regal, The Glenlivet…), PPD Croatia (Johnnie Walker, Dimple, Lagavulin, Bushmills…) i Stock (Connemara, Laphroig, Booker's, Jim Beam…).

Gin Corner ponudio je neke od najpoznatijih svjetskih gin brandova kao što su Beefeater, Bombay Sapphire, Darnley's Spiced Gin, Gin Mare, Hendrick's, Martin Miller's, Monkey 47, Plymouth, Star of Bombay, Tanqueray London Dry, Tanqueray Ten i William Chase. Destilerija Brigljević je predstavila Flying Cat, prvi hrvatski craft gin koji su ljubitelji gina po prvi put mogli isprobati na sajmu. Prva serija od samo 150 boca već je gotovo rasprodana pa je sajam bio idealna prilika za kušanje ovog jedinstvenog gina.

Treće izdanje Whisky sajma ZG017 još jednom je u Zagrebu okupilo brojne ljubitelje whiskyja koji uživaju u prilici da na sajmu isprobaju brojne whisky brandove po pristupačnim cijenama, ali i nauče nešto više o svom najdražem piću. Organizatori sajma su Mozaik Grupa, Eventa01 i Promologistika.

 

Objavljeno u KULTURA i OBRAZOVANJE | Ostavi komentar

DODJELA NAGRADA NA 1. SALONU PJENUŠAVIH VINA U ZAGREBU

PJENUŠCI 047 1.Međunarodni salon pjenušavih vina održao se u radosnom okruženju, u društvu ponajboljih proizvođača pjenušavih vina Hrvatske i  Slovenije i mnogo zainteresiranih ljubitelja pjenušaca

Zagreb, 11. veljače 2017. –  Nakon 20 godina uspješnih slovenskih priredbi, Radostne prireditve s velikim su uspjehom organizirale 1. Salon pjenušavih vina u Zagrebu. U Zagrebu se u subotu 11. veljače, u hotelu Dubrovnik okupilo 40 slovenskih i hrvatskih proizvođača pjenušaca uz nekoliko zanimljivih pjenušaca iz Italije te pjenušavih vina Francuske i Španjolske velikog hrvatskog distributera Vivat finih vina. Salon se održao uz potporu Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu, SLO-CRO Poslovnog kluba i Turističke zajednice Zagrebačke županije.  

Izvrsnu posjećenost Salona pojačali su i brojni  predstavnici medija s  više od 60 akreditiranih novinara. Salon je posjetilo više od 500 posjetitelja koji su imali prigode u 5 sati Salona kušati oko 100 etiketa pjenušavih vina. Bio je to, kako su rekli posjetitelji  “pravi raj za istinske ljubitelje pjenušaca jer Zagrebu je doista nedostajao jedan ovakav događaj”.

Na samom otvorenju govorila je njezina ekselencija Veleposlanica Republike Slovenije dr. Smiljana Knez, podržavajući ovakve susrete hrvatskih i slovenskih vinara koji jačaju gospodarsku aktivnost obiju država, ali i dobrosusjedske odnose.

Na Salonu su podijeljena priznanja najbolje ocijenjenim vinima na Zagrebačkom salonu :  

1. festival pjenušaca 2017 HD nagrađeni pjenušci (2)U kategoriji bijelih pjenušavih vina:

- 1. mjesto: 87,80 bodova – Istenič, Prestige, 2011

- 2. mjesto: 87,00 bodova – Misal Peršurić, Blanc de blancs, 2010

- 3. mjesto: 85,80 bodova – Kos, Anita, 2013

U kategoriji ružičastih pjenušavih vina:

- 1. mjesto: 87,80 bodova – Čarga | Since 1767, Donna Regina Rosé, 2013

- 2. mjesto: 87,00 bodova – Sibon pjenušci, Sibon rosé, 2014

- 3. mjesto: 86,80 bodova – Vina Vuglec, Rozalia rosé, 2013

1. festival pjenušaca 2017 Zagreb - Filip Savić, najbolji sommelier Hrvatske, Marija Vukelić, WSET2 (7)Najviše ocijenjeno hrvatsko pjenušavo vino bio je s 87,00 bodova – Misal Peršurić, Blanc de blancs, 2010.

Tijekom Salona održane su dvije radionice. “Susret Hrvatske i Slovenije” predstavio je na slijepom kušanju tri top hrvatska i slovenska vina nakon ocjenjivanja 3.2. u Ljubljani uz moderatore Ivanu Valić, enologinju i sommelierku i Jožu Rozmana, sommeliera i publicist. Na “Susretu Champagne i Franciacorte” posjetitelji su uživali u ponajboljim francuskim i talijanskim pjenušavim vinima uz jedno iznenađenje – prosecco privatne kolekcije Cartizze vinarije Bisol.  Moderatori su bili Filip Savić, najbolji sommelier Hrvatske 2016. i Marija Vukelić WSET L2, prof. francuskog i talijanskog.

Na Salonu su posjetitelji mogli povremeno kušati slovenski sir sirarstva Kranjec i poznati Kraski pršut te piti Radensku tri srca.  Fini je domaći kruh donirala poznata zagrebačka pekarnica Trajković iz Nove vesi,  a glazbom  je u nekoliko navrata  atmosferu podignuo glazbeni sastav L’Abeille.

1. festival pjenušaca 2017 Zagreb - ekipa festivala, u sredini veleposlanica dr. Smiljana Knez (1) 1. festival pjenušaca 2017 Zagreb - pobjednička vina (6)Za ljubitelje vrhunske gastronomije,  u ponedjeljak, 13.2 u restoranu NOEL organizirana je posebna večer pjenušaca na kojoj će se 3 top slovenska pjenušca sljubiti s jelima hrvatskog chefa Goran Kočiša iz zagrebačkog Noela, a tri top hrvatska pjenušca s jelima slovenskog chefa Igora Jagodica iz ljubljanskog restorana Strelec.

Tjedan zaokružuje i 4. Salon pjenušavih vina u Ljubljani, u petak 17. veljače 2017. na kojemu se, uz slovenske očekuju i  neki hrvatski pjenušci, među kojim istarski Cattunar i  pobjednički – istarski Misal i međimurski Sibon. Na ljubljanskom Salonu će se predstaviti 38 vinarija –  proizvođača pjenušaca i održat će se  dvije radionice:  “Susret Slovenije i Hrvatske” i “Ružičasti mjehurići za mlade”.

http://www.radost.si/radost/salon-penecih-vin/

Partner Salona –  Slovenske željeznice  osigurat će hrvatskim vinskim novinarima  ograničen broj karata za prijevoz vlakom na relaciji ZG-LJ-ZG na Salon.  Molimo zainteresirane novinare da se što prije jave radi organizacije puta.

fotografije.Julije Frangen i Darko Kuzle

Objavljeno u ZABAVA i STIL ZIVLJENJA | Ostavi komentar

U Klovićevim dvorima otvorena izložba Izazov moderne: Zagreb – Beč oko 1900.

Otvorenje izložbe Izazov moderne Zagreb-Beč oko 1900. u GKD (8) webU četvrtak je u Galeriji Klovićevi dvori otvorena najiščekivanija izložba godine, Izazov moderne: Zagreb – Beč oko 1900., a već prve večeri poznata djela bečkih i zagrebačkih umjetnika pogledalo je oko 1500 uzvanika. Svečanom otvorenju prisustvovali su i izaslanica predsjednika Vlade i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, izaslanica ministra vanjskih poslova Republike Teresa  Indjein,  zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin te brojni gosti iz društveno-kulturnih krugova Hrvatske i Austrije.

Otvorenje izložbe Izazov moderne Zagreb-Beč oko 1900. u GKD (7) webZa sve koji ne žele propustiti rijedak susret s remek-djelima umjetnosti na prijelazu stoljeća Beča i Zagreba, ovo je rijetka prilika za neposredan doživljaj djela najpoznatijeg slikara austrijske secesije i jednog od najvećih umjetnika 19. i 20. stoljeća, Gustava Klimta. Uz Klimta, čija se najveća zbirka čuva u bečkom muzeju Belvedere i čija se djela jako rijetko mogu vidjeti izvan Beča, najveću pažnju javnosti privlače rijetko viđena djela hrvatskih umjetnika secesije. Prvi put u povijesti istodobno su predstavljena djela zagrebačkih i bečkih umjetnika, koji su obilježili razdoblje secesije. Na izložbi će se tako moći usporediti djela Gustava Klimta, Kolomana Mosera, Karla Molla s djelima Vlahe Bukovca, Tomislava Krizmana, Ivana Meštrovića i mnogih drugih. Među umjetninama iz Beča nalaze se slike “Prijateljice (Sestre)”, “Žena na crvenoj pozadini” te crteži za “Beethovenov friz” Gustava Klimta, potom “Borik zimi” i “Alegorijska figura/Mladić Goethe s raširenim rukama” Kolomana Mosera, reljefi Georga Klimta, brata Gustava Klimta, dva naslonjača s potpisom Josepha Hoffmana te stol koji je oblikovao Adolf Loos i brojne druge umjetnine. Među umjetninama hrvatskih autora je prizor s tri kupačice Vlaha Bukovca iz 1903. godine, koja se nalazi u bečkom Belvedereu i naša je publika prvi put ima priliku vidjeti te skulptura “Majčina briga” Ivana Meštrovića, smještena u Muzeju lijepih umjetnosti u Budimpešti, pred domaćom publikom izložena nakon cijelog jednog stoljeća. Iz Bečkog Belvederea izložena je i “Madame Wittgenstein” Ivana Meštrovića, supruge Karla Wittgensteina, mecene našeg umjetnika.

Otvorenje izložbe Izazov moderne Zagreb-Beč oko 1900. u GKD (16) web Otvorenje izložbe Izazov moderne Zagreb-Beč oko 1900. u GKD (1) web Izložba se održava pod visokim pokroviteljstvom pred sjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i predsjednika Republike Austrije Alexandera Van der Bellena, a bit će otvorena do 7. svibnja 2017.Otvorenje izložbe Izazov moderne Zagreb-Beč oko 1900. u GKD (4) web

 

 

 

 

Objavljeno u Nekategorizirano | Ostavi komentar

SINGRLICE PROMOVIRAJU NOVI ALBUM U BAJSIĆU

pozivnica za promocijuPromocija će se održati u studiju Zvonimir Bajsić Hrvatske radiotelevizije u ponedjeljak, 27.2.2017. u 20.30 sati. 

Urednik i voditelj koncerta je Frano Ridjan, a besplatne ulaznice se mogu rezervirati pozivom na telefon 060/506 606.

21Singrlice, dobitnice Porina za najbolji album etno glazbe, izdale su novi odlični album pod nazivom Ajde cure u….. referirajući se na suvremenost. Riječ je o autorskom pristupu voditelja Tomislava Jozića te poznatoga hrvatskog saksofonista Igora Geržine, koji je i aranžer svih pjesama na albumu. Naizgled nespojivo, i ovaj se put pokazalo zanimljivim rješenjem punim harmonijskih i ritmičkih obrata u smooth jazz tj. soul-funk maniri.

downloadfileIMG_7716

Singrlice su do sada objavile dva albuma. Prvi album "Singrlice" bio je nominiran 2008. godine za diskografsku nagradu Porin u kategoriji najboljeg etno albuma, dok je drugi album "Made in tradicija" 2011. godine osvojio tu prestižnu nagradu.

Ovaj crossover album rezultat je rada i želje Singrlica da tradicija isključivo služi kao polazna točka da se učini više i bolje.

Na albumu osim gospodina Igora Geržine sudjeluju i drugi poznati glazbenici: Jurica Leikauff, Alen Svetopetrić, Robert Grah, Mladen Malek, Elvis Penava, Robert Vrbančić i dr.

2834Ideja i nastojanje da se pučka pjesma, taj povijesni miraz, izvuče iz „prašnjavih“ glazbenih okvira i prilagodi modernom vremenu, a da se pri tome ne umanji njena prvobitna funkcija, ovim albumom zaživjela je i živjet će na radost mnogih generacija.

album poslušajte na linku http://deezer.com/album/14461388,

a spotove pogledajte ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=G6fVVChBg4k   singl Ajde cure u kolo/Derite se cipelice

https://www.youtube.com/watch?v=qigOBasQ8Is  singl Kiša

www.singrlice.hr

Objavljeno u KULTURA i OBRAZOVANJE | Ostavi komentar