Dukat fit trening Zagrebačkog maratona 04. 06. 2019. Park Maksimir u 18:30

54436628_2605873162820565_7169617391435907072_nDukat fit trening Zagrebačkog maratona

Nakon prvog treninga zagrebačkog maratona održanog početkom travnja na Bundeku te u svibnju na Jarunu, lipanjski trening smo predvidjelu u Parku Maksimir. Voditeljice traninga su naše najbolje dugoprugašice: Marija Vrajić – Trošić, Matea Matošević – Hačić, Bojana Bjeljac i Nikolina Stepan.

za web treningDukat fit trening Zagrebačkog maratona, utorak 04. 06. 2019.  Park Maksimir u 18:30 sati iza restorana kod ljetne pozornice. Sudjelovanje na treningu je besplatno!

Treninzi će se formirati u tri skupine po tempu i različitim mogućnostima sudionika. Nakon grupnog zagrijavanja za sudionike smo pripremili trening promjene tempa po valovitom terenu oko Vidikovca.
Bez obzira na vremenske (ne)prilike trening će se održati i zapaprili smog a lijepim uzbrdicama tako da nikom neće biti hladno!

Poslije treninga za okrepu je zadužen naš partner Dukat fit koji je uz svoje proizvode pripremio za našu tradicionalnu tombolu nekoliko poklon paketa. Također, kao i na predhodnom treningu svi sudionici koji će sudjelovati na tomboli kandidati su za dvije besplatne startnine za utrku po izboru na 28.Zagrebačkom maratonu.

Trening 2018_4Na treninge su dobrodošli svi, osmišljeni su  za sve dobne i spolne skupine i naravno besplatni. Primarno su namjenjeni zagrebačkim trkačima koji ne pripadaju nikakvom klubu ili školi trčanja, a voljeli bi odraditi stručno koncipirani grupni trening i isprobati vlastitu formu prije same prijave na jednu od utrka Zagrebačkog maratona. Dakako, pozvane su i škole trčanja te klubovi da se priključe i odrade trening zajedno s nama.

Na treningu će sudjelovatri i članovi udruge INSPIRO koji se ove godine spremaju na svojih prvih 10 km! Ponosni smo da uz naše treninge prilagođene transplatiranim trkačima i naši sudionici aktivno podržavaju humanitarnu akciju Zagrebačkog maratona i udruge Inspiro. Sigurni smo da ćemo zajedno osigurati bolju budućnost svima.

Za sve informacije pratite nas na webu: www.zagreb-marathon.com FB: @zagreb.marathon i Instagram: zagreb.marathon

Ovaj unos je objavljen u KULTURA i OBRAZOVANJE, Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.