OTVARA SE ZAGREBAÄŒKI MODULEE

Lipanj u Zagrebu donosi prvo veliko događanje na otvorenom:

Zagrebački Modulee – novo mjesto okupljanja i centar gurmanskih doživljaja koji se ne propušta!

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je image-1024x387.png

Na sjecište starog i novog dijela grada, po uzoru na londonski BOXPARK i praški Manifesto, sredinom lipnja u Zagreb stiže modularni kontejnerski hub na otvorenom koji objedinjuje druženje, zabavu i gourmet-doživljaje.

Prvo izdanje održat će se od 11. lipnja do 31. srpnja 2021. godine na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, točnije na istočnom parkiralištu uz Aveniju Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu.

Zagrebački Modulee novo je mjesto urbanih okupljanja u ugodnom ambijentu na otvorenom s bogatom ponudom street food-zalogaja, brojnim događanjima, predstavama, izložbama i koncertima te mogućnošću organiziranja pop up vikend-tržnice (placa) s proizvodima raznih OPG-ova. Ulaz je slobodan, a sva događanja događaju se na otvorenom uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Sama organizacija događanja odvija se s misijom zero waste-zero impact – s obzirom na to da nam je pandemija pokazala da prirodu moramo poštovati mnogo više nego što smo to činili dosad, sav pribor koji se planira koristiti bit će napravljen od recikliranih materijala, biorazgradiv ili pogodan za ponovnu upotrebu, a posebna će se pažnja posvetiti recikliranju otpadaka.

Planirano radno vrijeme će, u skladu s odlukama Stožera civilne zaštite, biti od 11.00 do 22.00 sata, ali i dulje, sve do 2.00 sata, ako to dopuste nove mjere Stožera.


Koncept je osmislio tim hrvatskih kreativaca koji na ovaj način žele Zagrebu vratiti titulu predvodnika industrije događanja u Hrvatskoj, ali i unijeti pozitivnu energiju u grad!

Projekt pokreće Maja BariÅ¡ić iz tvrtke Modulee, koja se publici već ranije predstavila kreativnim rjeÅ¡enjima modularnih kontejnerskih jedinica postavljenih na raznim dogaÄ‘anjima na otvorenom, kako u Zagrebu tako i izvan njega. Arhitektonsko rjeÅ¡enje potpisuje zagrebački studio OPA arhitektura, dok su vizualni identitet oblikovali  kreativci iz agencije Senor. Katapult promocija zadužena je za produkciju dogaÄ‘anja.

Zagrebački Modulee bit će novo mjesto susreta i okupljanja za ekipu iz svih kvartova. Uz veliku terasu za sunčanje i ispijanje ljetnih koktela, brojne će posjetitelje zasigurno razveseliti povratak zagrebačkog street fooda na velika vrata – sve zajedno zvuči kao sjajan uvod u zagrebačko ljeto!

Veliko nam je zadovoljstvo najaviti Zagrebački Modulee, koji će se održati od 11. lipnja do 31. srpnja! 

Na sjeciÅ¡te starog i novog dijela grada, po uzoru na londonski BOXPARK i praÅ¡ki Manifesto, sredinom lipnja u Zagreb stiže modularni kontejnerski hub na otvorenom koji objedinjuje druženje, zabavu i gourmet-doživljaje.

Prvo izdanje održat će se od 11. lipnja do 31. srpnja 2021. godine na prostranoj povrÅ¡ini izmeÄ‘u Velesajma, Hipodroma i Bundeka, točnije na istočnom parkiraliÅ¡tu uz Aveniju Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu. 

U privitku šaljemo fotografije za objavu i priopćenje, te Vas molimo za objavu putem Vašeg medija.

Zagrebački Modulee novo je mjesto urbanih okupljanja u ugodnom ambijentu na otvorenom s bogatom ponudom street food-zalogaja, brojnim dogaÄ‘anjima, predstavama, izložbama i koncertima te mogućnošću organiziranja pop up vikend-tržnice (placa) s proizvodima raznih OPG-ova. 

Ulaz je slobodan, a sva događanja događaju se na otvorenom uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja — mailom i na 0911699026. Unaprijed Vam zahvaljujemo na objavi!#ZagrebačkiMODULEE tim

3D PRIKAZ MODULEE 1.jpg

3D PRIKAZ MODULEE.jpg

Modulee_vizual.png

Više informacija o programu uskoro na Facebooku i Instagramu: @moduleecroatia.

Ovaj unos je objavljen u GOSPODARSTVO i OKOLIS, KULTURA i OBRAZOVANJE, NOVOSTI i ZANIMLJIVOSTI, ZABAVA i STIL ZIVLJENJA. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori