IVANJSKI KRIJES 2016. – Koncert SONGKILLERSA u Karlovcu ZA VATRENI POZDRAV LJETU!

image003 KARLOVAC – Svi putevi 23. lipnja vode na jednu od najstarijih karlovačkih turističkih manifestacija s krijesovima, vatrometom i još puno vatrene zabave. A Ivanjski krijes poziva sve da se toga četvrtka pridruže na obalama rijeke Kupe – u Karlovcu!

Puno je dobrih razloga da se u četvrtak 23. lipnja zaputite u grad na četiri rijeke i doživite vatreni spektakl u Karlovcu – slažu se i svi sudionici konferencije za novinare koja je jučer održana u kompaniji HEINEKEN Hrvatska u povodu ovogodišnjeg Ivanjskog krijesa.

Na ovogodišnjem Ivanjskom krijesu bit će doista i uzbudljivo i vatreno najavljuje Turistička zajednica grada Karlovca, čija direktorica Tihana Bakarić s veseljem ističe suradnju s Gradom Karlovcem, Gradskom tvrtkom ÄŒistoća, te Gradskim četvrtima Gaza i Banija kao tradicionalnim suorganizatorima, a posebice dugogodišnju suradnju s Karlovačkim kao generalnim sponzorom manifestacije.

Karlovačko osmu godinu za redom podržava Ivanjski krijes kao jednu od glavnih turističkih manifestacija u Karlovcu. "Posebno nam je drago što smo dio ove priče jer je Ivanjski krijes mjesto druženja i dogaÄ‘anje koje je posebno priraslo srcima Karlovčana", ističe Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije. "Želimo svim posjetiteljima dobar provod uz odličan program te pozivamo sve odrasle ljubitelje piva da odgovorno uživaju u našem Karlovačkom".

IVANJSKI KRIJES 2016_Berislav Besedic_Sara Pozar_Ljudmila Bratko Gaspic_Tihana Bakaric_Vedran Galic_1

Predstavnici gradskih četvrti Gaza, Sara Požar te Banija, Berislav Besedić, prenijeli su kako pripreme za krijesove protječu u najboljem redu, ističući da je rivalstvo izmeÄ‘u dviju četvrti tradicionalno, ali je u osnovi svega ipak pozitivni natjecateljski duh i dobra zabava. Novitet ove godine nogometna je utakmica ženskih momčadi Gaze i Banije koja će zasigurno privući puno znatiželjnika, a tu je dakako i utakmica njihovih muških kolega, potom tradicionalno povlačenje užeta na sredini Kupskog mosta, a pripremaju se i prigodni zabavni programi s obje strane Kupe.

Zajedno s direktoricom Turističke zajednice posebno ističu i važnost sigurnosnog aspekta manifestacije te pozivaju sve da dožive krijesove te da se dobro zabave, ali prije svega da u Ivanjskom krijesu uživaju savjesno i odgovorno kako i prilični ovoj tradicionalnoj karlovačkoj priredbi.

 

 

Ovaj unos je objavljen u KULTURA i OBRAZOVANJE. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori