Najavljen 19. Tabor Film Festival19. Tabor Film Festival otvorio poziv za volontere i pretprodaju ulaznica!
  Nešto više od mjesec dana dijeli nas od 19. izdanja našeg najdugovječnijeg međunarodnog festivala kratkog filma koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 8.-11. srpnja 2021. i pravi je čas da se priključite festivalskom timu, ali i da nabavite povoljnije ulaznice u pretprodaji!
  Tabor Film Festival objavio je poziv svim zainteresiranim volonterima da se priključe timu 19. festivalskog izdanja koje će se održati od četvrtka 8. do nedjelje 11. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću. Odabrani  kandidati pridružit će se velikoj volonterskoj obitelji koja je nastala u proteklih osamnaest festivalskih godina te dobiti priliku steći dragocjeno iskustvo, besplatno uživati u festivalskim programima, upoznati nove ljude i pritom se dobro zabaviti.

Poslovi volontera bit će organizirani na info pultu i ulazu, parkingu i u kampu, kao i u tehničkoj potpori te u dvorcu, a  prijaviti se mogu sve punoljetne osobe. Detaljniji popis poslova, uvjeta prijave i povoljnosti za volontere svi zainteresirani mogu pročitati na ovom linku, gdje je potrebno ispuniti formular i prijaviti se najkasnije do petka, 25. lipnja 2021. Volonteri koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, a otvorit će im se i mogućnosti dugoročnije suradnje na ostalim projektima organizatora.

Također, za sve posjetitelje u online pretprodaju stavljene su dnevne i festivalske ulaznice, koje po povoljnijim cijenama možete nabaviti ovdje. Vrijeme je za konkretne planove za najopušteniji ljetni provod, kakav već tradicionalno svojim posjetiteljima pruža Tabor film festival. OBJAVA U WORD FORMATU I FOTOGRAFIJE 19. Tabor Film Festival
Međunarodni festival kratkometražnog filma / International Short Film Festival
8.-11.07.2021. / Veliki Tabor, Desinić, Croatia

PRESS URED
Ljubica Anđelković Džambić
+ 385 98 880216
taborfilmfestival.press@gmail.com


Ovaj unos je objavljen u KULTURA i OBRAZOVANJE, TURIZAM i PUTOVANJA, ZABAVA i STIL ZIVLJENJA. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori