Pozivnica: svečana sjednica HRVATSKE AKADEMSKE ZAJEDNICE DOMOVINE I DIJASPORE – HAZUD

Pozivamo Vas na svečanu sjednicu „HRVATSKE AKADEMSKE ZAJEDNICE DOMOVINE I DIJASPORE“ – HAZUD  u Hrvatskoj koja će se održati u subotu – 09. ožujka 2013 godine u prostorijama PROSVJETNO-KULTURNE I HUMANITARNE UDRUGE  "BELOT KLUB VELEBIT", Trg bana Josipa Jelačića 15, u Zagrebu s početkom u 11 sati.

HAZUD – PRIOPĆENJE O ODRŽAVANJU  SVEČANOSTI >>> skini PDF datoteku ovdje <<<

HAZUD

Program započinje  pozdravnim govorom predsjednika „HAZUD“ Hrvatska dr.sc. Srećka Sladoljeva, slijedi kratki pozdrav predsjednika Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Bosne i Hercegovine prof. dr. fra Andrije Nikića, i na kraju pozdrav  predsjednika „Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Dijaspori“ iz  Basela, Švicarska – dr.sc. Dragana Hazlera. U sklopu programa  biti će  otvoren Izložba karikatura svjetski poznatog karikaturiste Otta Reisingera.  

Uz prigodnu glazbenu pratnju, druženje s uzvanicima iz Hrvatske i Dijaspore, te uz razmjenu ideja i stavova, predsjedništvo HAZUD-a će uručiti Testimonije – imenovanja u članstvo „Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori“ novim članovima, te Testimonije počasnog članstva našim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču (koji su imenovani počasnim članovima HAZUD-a  još u maju 2012 godine). Nakon svečanosti uzvanici će nastaviti druženje uz prigodni  domjenak.  

U sklopu programa, javnosti i posjetiteljima Izložbe karikatura će biti omogućeno kupiti do sada objavljena književna djela, poezije, proze  i dječje slikovnice  članova HAZUD-a po akcijskoj cijeni.

Veselimo se vašem dolasku!

Molimo vas da nam svoj dolazak potvrdite na mail:
nada38landeka@yahoo.com
emilija.herceg@hazud.ch
ili kontakt telefon: +385 91 1121 544

U Zagrebu, 26.02.2013.

HRVATSKA AKADEMSKA ZAJEDNICA DOMOVINE I DIJASPORE – HAZUD

avatar

O autoru Dražen Kozić

Dražen Kozić @ XING: https://www.xing.com/profile/Drazen_Kozic #
Ovaj unos je objavljen u KULTURA i OBRAZOVANJE, NOVOSTI i ZANIMLJIVOSTI. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori