Otkrijte kako „jesti pametno“ uz novi koncept zdrave hrane – Smart Food!

Smart food, odnosno „pametna hrana“ kako i sam naziv govori,  novi je i pomno osmišljen koncept zdrave ishrane koji se od travnja može kušati u ponudi  zagrebačkog restorana Bon Appetit. Iza zaštićenog koncepta Smart Fooda stoji tim kulinarskih kreativaca restorana Bon Appetit na čelu s Marinom Vojković koja je posljednjih godinu dana zajedno sa suradnicom dr. Donatellom Verbanac, docenticom Odjela za meÄ‘ustaničnu komunikaciju Centra za translacijska i klinička istraživanja pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu, razvijala novi brand zdrave hrane u potpunosti prilagoÄ‘en suvremenom čovjeku i njegovom užurbanom načinu života. „Smart food je primjeren ljudskom organizmu, njegovom metabolizmu, te potiče pozitivne procese u našem tijelu i pomaže održavanju općeg zdravlja.

„U prvom redu naglasak smo stavili na izvrsnost namirnica, od osnovne namirnice, poput kvalitetnog mesa i morskih plodova do popratnih poput soli, ulja, začina, batata, amaratha, macadamije, zaboravljenog pira ili krupnjaka,“ naglašava  Berislav Lacković, chef kuhinje restorana Bon Appetit.  
„Kod pripreme svakog jela pomno vodimo računa na koji način se nešto kuha i na kojoj temperaturi kako bi se sačuvale sve nutritivne komponente,“ nadovezuje se Marina Vojković te nastavlja tumačiti koliko je pri svakom Smart Food obroku važna kombinacija pojedinih namirnica. „Upravo smo detaljnom i vještom kombinacijom namirnica pa tako i sinergijom odreÄ‘enih  biološki aktivnih spojeva u njima u mogućnosti ponuditi obrok u kojem smo maksimalno iskoristili sve hranjive i biološki aktivne tvari koji su sadržane u prireÄ‘enim namjernicama i jelima. Na taj način, s našim Smart Food konceptom, stvorili smo čitavu paletu  raznovrsnih  i ukusnih obroka koji su prilagoÄ‘eni današnjem čovjeku, te koji nikada ne opterećuju organizam, nego mu vraćaju snagu, osiguravaju vitalnost i dugovječnost!“ zaključuje Marina Vojković, otkrivajući da je Smart Food već u prvih nekoliko dana koliko se nalazi na jelovniku restorana Bon Appetit vrlo brzo stekao svoje poklonike.

Ovaj unos je objavljen u NOVOSTI i ZANIMLJIVOSTI. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori