Sony predstavlja najlakši Ultrabook™ s ekranom na dodir

Za život u hodu s čvrstim, ali laganim VAIO® Pro Ultrabook-om™ 

Sony predstavlja najlakši Ultrabook™ s ekranom na dodir

  • Najlakši Ultrabook™ s ekranom veličine 33.7cm (13.3”) osjetljivim na dodir
  • Izrađen od snažnih i izdržljivih jednosmjernih karbonskih vlakana
  • Omogućuje ugodno tipkanje uz pozadinsko osvjetljenje tipkovnice i prostor za dlanove

 S VAIO® Pro 13 – najlakšim Ultrabookom™ osjetljivim na dodir, spremi ste uhvatiti se u koštac sa bilo kojim izazovom. Dostupan s ekranom od 33,7cm (13,3”) što ga čini praktičnim za putovanja, VAIO® Pro spreman je osloboditi intuitivnu moć Windows 8 kroz cijeli radni dan. Izrađen od jednosmjernih karbonskih vlakana, VAIO® Pro 13 s ekranom osjetljivim na dodir teži svega 1,060 kg. Karakteristični šesterokutni dizajn omogućuje dodatnu izdržljivost potrebnu prijenosnim računalima. 

Iako je lakši za transport, u njemu se krije velika snaga Intel® Core™ procesora četvrte generacije, koji će izdržati naporni tempo vašeg radnog dana. Razlika korištenja VAIO® Pro 13 prijenosnog računala primjetna je na prvi pogled ili dodir, posebno kod video snimki, fotografija i prezentacija koje su prikazane na oštrom full HD zaslonu. Zahvaljujući Sony BRAVIA stručnosti, TRILUMINOS® Display za mobitele donosi bogatije, prirodnije iskustvo gledanja s istaknutim, živopisnim bojama, dok X-Reality™ za mobitele analizira svaku sliku i reproducira piksele koji nedostaju kako bi optimizirao njihovu kvalitetu za najoštrije video snimke.

VAIO® Pro 13 uz moćan zvuk čini omiljeni film ili albuma još boljim. Uz ClearAudio+ način birate jedan od četiri načina koji je memoriran kako bi se uskladio s vašim željama, a možete namjestiti i ostale postavke zvuka po svojim željama. Osjetit ćete razliku u zvuku dinamične izvedbe, dijaloga ili šaputanja. 

A sada nešto što nas sve jako interesira, a to je cijena, a ona je stvarno autoritativna , a iznosi nešto manje od 13.000,00 kn a na tržištu ga očekujemo slijedeći tjedan

 

Ovaj unos je objavljen u NOVOSTI i ZANIMLJIVOSTI. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori