OBRTNICI U ADVENTSKOJ PRIČI

 
adventski-koncert-16122018-01Članovi Udruženja obrtnika grada Zagreba petu godinu za redom biti će dio blagdanske Adventske zagrebačke priče u sklopu koje će građanima i posjetiteljima grada Zagreba predstaviti svoje proizvode na  
 
manifestaciji pod nazivom „Advent zagrebačkih obrtnika“ koja će se  održati na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića, u vremenu od 29.11 2019. godine do 08.01.2020. godine
 
U šarolikom asortimanu vrijednih obrtničkih ruku naći će se ručni radovi od drva, tkanine i keramike, neobične minijature u konzervama, nezaobilazni medenjaci i licitarska srca, prigodni svijećnjaci i anđeli izrađeni u tiffany tehnici, ručno oslikani predmeti od stakla i keramike oslikani autentičnim motivima grada Zagreba i njegovim znamenitostima, te brojni prigodni božićni artikli.
U sklopu manifestacije održati će se i prezentacija izrade suvenira i umjetničke radionice te humanitarna akcija podjele božićnih poklona potrebitoj djeci.
Zagrebački će obrtnici svojom ponudom zasigurno upotpuniti blagdansko ozračje i ponudu grada Zagreba kao nezaobilazne turističke destinacije u vrijeme Adventa.  
Manifestaciju će otvoriti Gradonačelnik grada Zagreba gosp. Milan Bandić u subotu, 30. studenog u 10.00 sati .
 
 

Ovaj unos je objavljen u TURIZAM i PUTOVANJA. Bookmarkirajte stalnu vezu.

1 Odgovor na OBRTNICI U ADVENTSKOJ PRIČI

Odgovori